Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon" (2.95 secunde)
- Aproape in fiecare zi primesc un e-mail sau un telefon de la cineva care sustine ca a vazut ceva foarte important (am invatat, din experienta, ca asta este un cod pentru OZN).
Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor.
La nivelul ei infinitezimal, lumea pare a fi o uriasa retea de informare cuantica, in care toate partile componente vorbesc mereu la telefon una cu alta.
Este ca la referendumul Fara Penali pe tricou e logo-ul campaniei dar coordonatorul de teren cu numerele de telefon ale voluntarilor este inevitabil membru intr-o organizatie cum ar fi USR sau MRI/Ro 100.
Spune ca iesise din studio, primind un telefon de la Britney Spears, cu care jucase in filmul Crossroads, cand a observat ca o masina neagra misterioasa trage pe o strada din apropiere.
Tot atunci, la inceputul anilor '60, am vorbit pentru prima data la un telefon interurban de la Centrala de telefoane aflata tot pe Centru, langa Libraria Noastra, a lui Nea Stroie. ... Scoala generala nr.
A ajuns sa revina in tara dupa ce a primit un telefon de la colegii de la Spitalul Colentina din Bucuresti si dupa ce a discutat cu managerul de atunci de la spital.
- De exemplu, un pacient din Baia Mare ne poate contacta prin numarul de telefon pe care il avem pe site si ne trimite imagistica si o scrisoare medicala de la doctorul care l-a diagnosticat acolo.
Draga Chiricuta, cine vrea sa te angajeze, sa-mi dea telefon, si eu garantez pentru tine. Este conceptul acesta, cand un profesor accepta sa lucrezi pentru el, ca tu de fapt il reprezinti, esti de fapt acel profesor, oriunde te-ai duce.
Pentru a asigura eficienta examinarii, in timpul de asteptare este indicat sa va relaxati total, fara sa faceti nici cel mai mic efort fizic si sa nu vorbiti la telefon, accesul insotitorilor in camera de asteptare fiind interzis.
Am avut o discutie la telefon cu ministrul Seres si a fost fixata acea intalnire. Noi i-am trimis revendicarile pe fax - se stiu pasii pe care vrem sa ii facem.
Nicolai a mai spus ca protestul semnat de unii dintre membrii PNL impotriva retragerii trupelor romanesti din Irak a fost un demers "neserios" si a dat exemplul deputatului Ioan Ghise, care, sustine Nicolai, a semnat acel protest dupa ce la telefon i s-a citit altceva.
Pentru a face politica este nevoie de maturizare, consecventa si continuitate. Mai mult, Silvia Bica nici nu mi-a dat un telefon sa-mi spuna ce a hotarat", a mai aratat Mihei.
Unele mi-au raspuns la telefon, altele nu, dar nu stiu care mi-a raspuns si care nu. Poate am sa le trimit si un fax", a precizat subprefectul.
El a mai primit cateva icoane din partea organizatiilor judetene PSD si un telefon retro, iar deputatul independent Nati Meir i-a daruit o Thora veche de 250 de ani, in limba idis, si o sticla de whisky.
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
La randul sau, in momentul in care i-a fost atrasa atentia asupra faptului ca in cea mai reprezentativa statiune din sudul litoralului, gazda intalnirii sale de lucru, Neptun, algele si scoicile putrezite iti muta nasul din loc, ministrul Mediului i-a indemnat pe ziaristi sa apeleze la numarul de telefon gratuit pus la dispozitie de DADL, astfel incat operatorii care nu isi fac datoria de a mentine plaja curata sa fie trasi la raspundere.
"Acesta este si rostul pentru care ma intalnesc cu oamenii - vreau sa ii ajut, iar eu sunt de gasit in fiecare zi, nu este nevoie decat de un telefon, pentru programare, pe care cetatenii sunt invitati sa o faca la numarul 0241/66.09.44", a spus Laurentiu Mironescu.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Daca fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu "avea obiceiul" sa-i dea cate un telefon, din cand in cand, sa-l invite la diferite receptii, la intalniri oficiale la care participau sefi de stat straini, si chiar sa-l consulte pe anumite probleme ale statului, "domnul Basescu n-are obiceiul sa se consulte, vad, cu nimeni".
google-analytics.com